Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Nov
26

Sevens Wintercompetitie bij HC Oranje-Rood

Nieuws afbeelding

Komende winter start er een ‘competitie’ bij HC Oranje-Rood: de Sevens competitie! Sevens is voor alle dames en heren senioren, veteranen, trimhockey en de A-jeugd uit de regio. Je mag je inschrijven met wie je maar wilt, de teams zijn niet gemixt. 

 

Het lijkt HC Oranje-Rood leuk om ook teams van uit de regio uit te nodigen. Je hoeft dus geen lid te zijn van HC Oranje-Rood om mee te kunnen doen.

 

Wat kun je verwachten?

Sevens is een competitie die van 20 januari t/m 24 februari 2019 op zondag plaatsvindt. Elk team speelt 2 wedstrijden van 25 minuten op een half veld met 7 veldspelers en geen keeper. Ook spelen we zonder scheidsrechters. De inlooptijd is om 12.30u en de eerste wedstrijden zullen om 13.00u van start gaan. De derde helft vindt uiteraard plaats in het clubhuis! De teams zijn niet gemixt en de heren spelen tegen de heren en de dames tegen de dames.

 

De voordelen van Sevens 

Het is een tactisch en technisch spel: je speelt op een half veld zonder keepers en je mag alleen flatsen en pushen. Omdat de wedstrijden 25 minuten duren is het lekker intensief. Het is bovendien makkelijk te regelen omdat je maar met 7 personen op het veld hoeft te verschijnen en je geen keeper nodig hebt. Tot slot is het een mooie oefening Fair Play want er zijn geen scheidsrechters aanwezig.

 

Praktische informatie

 • Waar             > HC Oranje-Rood
 • Wanneer       > op 20 en 27 januari en 3, 10, 17 en 24 februari
 • Tijd               >12.30u inloop, wedstrijden van 13u tot 15u
 • Kosten          > €150 euro per team, dit bedrag krijg je retour in consumpties
 • Inschrijving   [email protected]
  • Sterkte van de spelers vermelden
  • Verzin een leuke teamnaam en geef een contactpersoon op
  • Uiterlijke inschrijfdatum 15 december

Wij zouden het heel leuk vinden om ook teams van Geldrop te ontvangen. Graag tot binnenkort en wellicht op het veld tijdens de Sevens?

 

Met vriendelijke groeten,

 

Joep de Groot

Voorzitter HC Oranje-Rood