Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Aug
22

Gebruik van teamtas tijdens team-trainingen!

Beste hockey(st)ers en begeleiding,

Jullie hebben inmiddels een bericht ontvangen van de materialencommissie dat de teamtas kan worden opgehaald bij sportzaak Verest, tegen betaling van een borgsom van € 100,-

De reden dat we dit doen is omdat er aan de voorafgaande seizoenen van de teamtassen een kapitaal aan materialen en ballen is uitgegeven. Ieder jaar bleek na afloop van de competitie weer opnieuw dat er voor veel geld (duizenden euro's) kwijt is geraakt. Dit werd een dusdanige kostenpost dat we sinds een paar jaar hebben besloten om teamtassen uit te delen. Ieder team is daarom zelf (mede)verantwoordelijk voor hun, door de club ter beschikking gestelde materialen en ballentas.

Elk team krijgt een tas met daarin materialen, uitloopmaskers, hesjes en ballen waarmee je gedurende het seizoen je trainingen en je wedstrijden mee moet spelen.
Dit betekent dat de tas dus mee moet naar de training omdat je anders geen ballen tot je beschikking hebt.

In het materialenhok op de club staan kratjes met ballen, hesjes en pionnen, deze zijn uitsluitend bedoeld voor de jongste jeugd, en de TecTac. Hier wordt geen uitzondering op gemaakt.

Teams, die in de teamtas nu 1 zak met 24 ballen hebben, kunnen tegen betaling van een extra borg van € 25,- nog een extra zak met 24 ballen halen bij Verest.

Het is mogelijk om de tas achter te laten in de keeperslocker van je team op de club.

Het is de bedoeling dat je als team deze borg gezamenlijk betaald aan de coach.

Na afloop van het seizoen moet de tas weer bij Verest ingeleverd worden en wordt de borg terug gegeven tenzij de tas niet compleet is. Van de borgsom wordt dan de tas weer opnieuw aangevuld.
Als er tussendoor iets kwijt raakt of kapot gaat moet je hiermee naar Verest gaan en wordt het weer verrekend met je borg.

Deze regeling geldt voor alle jeugdteams ,heren ,dames, veteranen en veteranessen.

Het geldt niet voor de jongste jeugd (6- ,en 8-tallen) en de trimmers.

Bestuur Hockey Geldrop

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.