Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Maa
29

De Samenloop voor Hoop

Nieuws afbeelding


Wat is Samenloop voor Hoop?

Samenloop voor Hoop is een evenement speciaal voor iedereen die- direct of indirect – met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een 24 uur durende wandelestafette staan we samen stil bij kanker en vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er verschillende ceremonies, muziekoptredens en acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek.

De Samenloop voor Hoop is een initiatief van het KWF. In Geldrop vindt deze plaats op 9 en 10 juni’18

Meisjes B2 gaat zich inzetten voor dit evenement en zijn een Team gestart: "MB2 & fans voor Miranda”. De moeder van een speelster in dit team heeft te maken gekregen met kanker en wij willen als team hiermee uitspreken dat wij meevechten en alle morele steun geven die we kunnen.

We willen stil staan bij het feit dat gezondheid niet iets vanzelfsprekend is, en dat het een enorme impact heeft op het gezin en de hele omgeving als er een persoon te horen krijgt dat je lichaam je even in de steek laat.

We willen lopen voor iedereen die met kanker in aanraking is gekomen en hopen geld op te halen voor dit goede doel.

Op een nog nader te bepalen datum willen wij graag een sportieve actie organiseren om zo geld in te zamelen voor deze Samenloop.
Maar dat kunnen we natuurlijk niet zonder jullie hulp!
Hoe je bij kan dragen, dat horen jullie binnenkort.

Daarnaast zijn wij al verschillende acties gestart om ook op die manier geld in te kunnen zamelen.
Via onderstaande link kun je lezen hoe je de Samenloop kan ondersteunen, en de eregasten (degenen die zelf kanker hebben of hebben gehad) een hart onder de riem kan steken.
https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/noord-brabant/geldrop-mierlo/

https://acties.samenloopvoorhoop.nl/mb2fansvoormiranda

Wil jij ons steunen bij dit initiatief?

We hopen op een ruimhartige en sportieve bijdrage!