Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Wedstrijdsecretariaat Maa
19

Inhalen jeugd wedstrijden afgelopen weekend

Junioren

De wedstrijden van afgelopen zaterdag worden ingehaald op zaterdag 31 maart as. de officiële inhaaldag.
Het is een ongelukkige datum vanwege het paasweekend. Toch hopen we op een flexibele opstelling van iedereen want het plannen op een andere datum wordt zeer lastig omdat andere inhaaldata in de meivakantie zijn. Door de week hebben we in Geldrop helaas maar zeer beperkt inhaalcapaciteit beschikbaar.

Dat zoveel wedstrijden moeten worden ingehaald is een uitzonderlijke situatie. Kijk waar mogelijk of jullie kunnen lenen van andere teams. En aan iedereen het verzoek om waar mogelijk een ander team te helpen. Dit geldt ook voor de mensen die moeten fluiten.

Als het echt niet lukt om een team op de been te krijgen dan dit graag zo snel mogelijk laten weten aan het wedstrijdsecretariaat ([email protected]) . De wedstrijd moet dan vóór de volgende speelronde worden gespeeld dat wil zeggen vóór zaterdag 7 april as.

Voor teams die op 31 maart een inhaalwedstrijd hadden gepland: deze komt te vervallen en zal op een andere datum moeten worden gepland.