Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Dec
11

Inhalen afgelaste wedstrijden van 10 dec 2017


Bericht van de KNHB:

Het weer heeft helaas meteen aan het begin van het zaalseizoen gezorgd voor afgelastingen. De wedstrijden van 10 december zijn vrijwel allemaal afgelast.

Zoals reeds bekend worden zaalwedstrijden in beginsel niet ingehaald. Een uitzondering hierop zijn de wedstrijden in de Topklasse poules. Deze moeten altijd ingehaald worden.

Omdat we nog vroeg in het seizoen zitten, zullen sommige verenigingen wel ruimte hebben om wedstrijden in te halen. We juichen dit uiteraard toe.

We hebben zodoende het volgende bepaald:

  • Wanneer we deze week (tm 17 dec) van een vereniging met zaalleiding een inhaaldatum toegestuurd krijgen voor wedstrijden in december, dan zullen deze wedstrijden worden ingepland mits er goedkeuring is van alle betrokken verenigingen. Deze afstemming dient onderling te gebeuren, waarna één e-mail met goedkeuring van de betrokken aan dit e-mailadres gestuurd kan worden.

  • Wanneer we deze week (tm 17 dec) van een vereniging met zaalleiding een inhaaldatum toegestuurd krijgen voor wedstrijden in januari of februari, dan plannen we deze wedstrijd in. Ook zonder goedkeuring van verenigingen!