Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Nov
29

Kom gratis schaatsen op de leukste ijsbaan van de regio!

Nieuws afbeelding

Kom gratis schaatsen op de leukste ijsbaan van de regio!

 

Speciaal voor de jeugd van Hockey Geldrop, organiseren wij op de ijsbaan van Wintersfeer Geldrop een schaatsfeest. Op kosten van Sponsornetwerk Hockey Geldrop kun je op zondag 17 december tussen 12.30 en 17.00 uur gratis schaatsen. En natuurlijk draait er een te gekke DJ die speciaal voor jullie de ijsbaan op zijn kop zet. Ook zorgen wij voor een heerlijke kop warme chocolademelk en iets lekkers. Voor je ouders staat er een glaasje Glühwein en een kop snert klaar (zolang de voorraad strekt). Dit gebeurt bij het chalet van Sponsornetwerk Hockey Geldrop. Je herkent het chalet aan de clubvlag van Hockey Geldrop. De ijsbaan van Wintersfeer staat op het horecaplein in Geldrop. Voor meer informatie over Wintersfeer ga je naar www.wintersfeergeldrop.nl.

 

Laat even weten of je komt. Geef dit vóór 15 december aan ons door. Gebruik hiervoor het volgende adres:[email protected]. Dan leggen wij een gratis entreekaartje voor je klaar. Dit kaartje kun je op 17 december tussen 12.30 en 13.30 uur ophalen bij het chalet van Sponsornetwerk Hockey Geldrop. We zouden het leuk vinden als je er bij bent. Tot de 17e.