Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Activiteiten Commissie Nov
11

Sinterklaas komt op zaterdag 25 november weer naar de Hockey!!

Nieuws afbeelding

JA, Heb je het al gehoord!! Sinterklaas komt op zaterdag 25 november weer naar de Hockey!!
Rond 9:15 arriveert de Sint op veld 1, daarna gaat het feest in het clubhuis verder en rond 11 uur vertrekt hij weer naar Spanje.
 
De Sint heeft het vorig jaar ontzettend leuk en gezellig gehad bij Hockey Geldrop en daarom komt hij ook dit jaar weer. Hij vond het zelfs zo leuk dat hij zijn Pieten in Spanje naar de Hockeyschool heeft gestuurd zodat ze nog even met jullie kunnen hockeyen zonder dat jullie ze uitlachen. Sint is zeer benieuwd of dat zijn Pieten iets hebben bijgeleerd en nu wel kunnen hockeyen.
 
Dit jaar willen we de Sint weer verrassen met zelf geknutselde en versierde schoentjes. De knutselplaat voor het schoentje wordt aanstaande zaterdag 11 november na de training uitgedeeld. Daarna is de knutselplaat te verkrijgen bij de bar.
 
Kleur en versier zo mooi als je kan het schoentje, knip hem uit en knutsel hem in elkaar. Vergeet niet je voor- en achternaam op het schoentje te zetten.
 
Je kunt je schoentje tot en met uiterlijk zaterdag 18 november inleveren aan de bar van ons clubhuis. Dus een hele week om te knutselen en te kleuren.
Op zaterdag 25 november kun je hem weer ophalen en dan zit er vast wat lekkers in!
 
Zorg dat je er zaterdag 25 november bij bent!
Want we hebben met de Sint afgesproken dat hij een prijsje uitreikt voor de mooiste schoentjes.

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.