Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Jun
17

Traditioneel Ouder/Kind hockey bij de Hockeyschool

Nieuws afbeelding

Afsluiting Hockeyschool traditioneel met ouder kind hockey

 

De ochtend begon bewolkt maar is geƫindigd met een zonnetje en veel blije gezichtjes van de kinderen van de Hockeyschool en bezweette hoofden van de ouders.

 

Het is inmiddels een traditie. De laatste zaterdag van de hockeyschool mogen de ouders een keer meedoen. En het is inmiddels ook een traditie dat de ouders dan met een toch enigszins verhit hoofd op het veld rondlopen. Altijd weer een mooi moment zo aan het einde van het jaar.

 

Een grote groep was het dit jaar. Dat maakte de afsluiting tot een drukke, gezellige bijeenkomst waarbij de kids hun ouders hebben kunnen laten zien dat het allemaal nog niet zo makkelijk is bij de hockeyschool en talent daar ook al een must is.

 

En de ochtend vond plaats onder leiding van Meike met haar vaste team van trainers. Ook dit jaar weer een enthousiast team, dat iedere zaterdag klaar stond in weer en wind om de kinderen van de hockeyschool te begeleiden en enthousiast te maken voor het hockeyspel en onze club.

 

Dank voor jullie inzet. Voor de kinderen van de hockeyschool iets om nooit meer te vergeten.

 

Het Bestuur