Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Dames 1 Apr
11

Dames 1 - Boxmeer: 3 - 2

Nieuws afbeelding
Geldrop liet zich overrompelen door het aanvallende spel van Boxmeer en in de 3e minuut scoorde Boxmeer de 0-1. De daarop volgende aanval van Geldrop over links, harde voorzet van Ilse Vromans bracht meteen de 1-1 door een tip-in van Dafne van Wylick.
Boxmeer bleef open en aanvallend spelen waardoor Geldrop ook alle ruimte kreeg in haar aanvalsspel. In de 9e minuut een aanval over rechts met goed doorzetten van Sanne Vermeulen wat resulteerde in de 2-1 voorsprong door de tip-in van Carien Geertsema.
In de 23ste minuut werd het 3-1 na het goed uitspelen van de rebound uit een strafcorner, door Esther Fransen. Dit was tevens de ruststand.
Na de rust speelde Boxmeer veel meer op haar eigen helft en gokte op de counter. Geldrop zocht veelvuldig de aanval maar wist de vele kansen niet om te zetten in doelpunten. Boxmeer loerde op kansjes en in de 20ste minuut wisten ze via een aanval over links de 3-2 te scoren. Toen werd het weer spannend, Boxmeer kreeg meer kansen: bal buitenkant paal, bal hoog net naast. Geldrop wist met enig geluk de voorsprong te behouden. 3-2 winst!

As zondag speelt Dames 1 thuis tegen Gemert, 12:45u.