Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
29

HEREN 1 MAAKT HET EINDHOVEN ZEER LASTIG

Nieuws afbeelding

ROBBIE EN LUC BEDANKT !!

In de afscheidswedstrijd voor Robbie en Luc heeft heren 1 zich gisteravond prima verweerd tegen overgangsklasser Eindhoven door na een 1-2 achterstand bij rust uiteindelijk enigszins geflatteerd met 2-5 te verliezen.

Geldrop startte onverwacht fel en wist al na 20 seconden de score te openen via, wie anders dan, Robbie zelf. Na een perfecte hoge bal door Maarten kon Robbie de combinatie succesvol afronden 1-0 voor Geldrop !. Hoewel met name in de omschakeling en de balsnelheid Eindhoven natuurlijk beter was dan Geldrop lukte het toch om zonder al te veel problemen deze stand ruim een kwartier vast te houden. Daarna zette Eindhoven een tandje bij en liet zien hoe doeltreffend spitsen op een hoger nivo kunnen zijn door in korte tijd met 2 doelpunten een 1-2 voorspong te nemen. Eindhoven schakelde even door en liet met prima combinaties zien dat ze niet voor niets 5e in de overgangsklasse zijn geƫindigd dit seizoen. Jurgen liet in het doel echter zien dat hij een uitstekende keeper is en Geldrop overleefde deze fase. Met een kleine 1-2 achterstand werd de laatste 10 minuten voor de rust steeds vaker de aanval gezocht via de flanken of de hoge bal en bijna maakte Geldrop nog gelijk maar het schot van rand cirkel werd met moeite door de eindhovense goalie gekeerd en zo werd een zeer boeiende 1e helft met slechts een 1-2 in het voordeel van HC Eindhoven bereikt.

Na rust durfde Geldrop de druk hoger te zetten en het aantal kansen bleef voor beide teams in deze fase beperkt. Eindhoven kon uit 5 strafcorners niet scoren en ook Geldrop was ongelukkig bij een aatl goede uitbraken. Toen Eindhoven halverwege de 2e helft de 1-3 scoorde leek de wedstrijd beslist maar niets was minder waar. Een mooie combinatie leverde de 2-3 op via Tim en Geldrop kreeg volop de gelegenheid om gelijk te maken en had de pech dat een hard schot van Robbert V op de paal belandde. Melvin deed in de 2e helft enkele knappe reddingen en In de slotfase kon Eindhoven de wedstrijd toch in hun voordeel beslissen met als mooiste doelpunt de 2-5 van een zeer jonge eindhovense spits Lennart !

Nadat het zeer vele publiek onder luid applaus de publiekswissels voor Robbie en Luc ondersteunde werd de wedstrijd tegen een zeer sportief Eindhoven uitgespeeld en kon het bier rijkelijk vloeien.

Eindhoven bedankt voor Jullie sportieve bijdrage, publiek en bestuur van Hockey Geldrop bedankt voor de ondersteuning en vooral Robbie en Luc bedankt v oor vele jaren Geldrop Heren 1.