Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Dames 1 Apr
20

Lesje effectief hockey voor Dames 1

Nieuws afbeelding
Beide ploegen gingen fel van start, Geldrop kreeg meteen al een goede kans. Boxmeer pareerde en in de zeer snelle omschakeling wist deze ploeg meteen te scoren! Geldrop nam hierna weer het initiatief, maar het was Boxmeer dat 3 minuten later na wederom een snelle uitbraak weer wist te scoren: 0 - 2.
Geldrop bleef ondanks de snelle achterstand druk naar voren zetten, kreeg kansen maar wist ze niet om te zetten in doelpunten. Boxmeer had na een kwartier spelen weer aan een kans genoeg en scoorde de 0 - 3.
Daarna lukte het Geldrop wel om te scoren, eerst uit een velddoelpunt en snel daarna uit een strafcorner. Ruststand 2 - 3.
Het spelbeeld veranderde na de rust niet, het lukte Geldrop niet om de kansen die ze kregen te benutten en Boxmeer speelde de kansen uiterst efficient uit wat uiteindelijk resulteerde in een 2 - 5 eindstand.