Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg

Onze reporter was afgelopen zaterdag in de Coevering te vinden.

Hier ontspon zich een spannende wedstrijd, ZMC2 tegen Basko ZMC2.

Onze dames waren blijkbaar nog niet echt wakker, voordat ze het echt in de gaten hadden was

het al 0-2. Basko kwam dus erg goed uit de startblokken.

Gelukkig wist MC2 het op tijd te keren en werd het vrij snel na de onwennige start 1-2.

Hierna ging het score verloop redelijk gelijk op met een 2-3 ruststand als gevolg.

De coaches hielden een zeer uitgebreide peptalk en Melanie werd nog even herinnerd aan het toezegging om 6 x te scoren. Volgens onze reporter moet deze peptalk voortaan maar elke 10 minuten worden gehouden, want een herboren MC2 kwam na de rust uit de startblokken.

Direct werd de voorsprong gepakt en nadat de spanning terug kwam met 5-5 werd het publiek wederom onrustig. Het zal toch niet gebeuren dat de kampioenskansen verloren gaan?

Gelukkig zagen de dames dit ook in en volgende er 3 snelle doelpunten van Geldrop (8-5). Hierna was de wedstrijd gelopen met een einduitslag van 8-6. Melanie heeft haar woord gehouden 6 doelpunten.

ZMC2 heeft nog alle kans op het kampioenschap !

Na dit mooie resultaat was het de beurt aan ZMC1, wederom tegen BASKO.

Onze reporter had helaas net de gelegenheid om de hele wedstrijd af te kunnen, maar dat er sprake was van een zogenaamde walk over was na een paar minuten al duidelijk. De dames van Geldrop C1 waren duidelijk een maatje te groot voor de dames van Basko. Ruststand was al 8-0 !!!

Onze reporter gaat er dan ook van uit dat de dames van MC1 dik en dik hebben gewonnen en het kampioenschap is hiermee een feit !