Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Dec
6

Weer punten voor Dames en Heren 1

Zowel Dames als Heren 1 pakten vandaag de maximale winst en kunnen met een gerust hart de winterstop in.

Dames 1 speelde tegen Dames 1 de Dommel uit St. Michielsgestel die de laatste plaats bekleden in de competitie. Ondanks dat dit geen moeilijke tegenstander moest zijn duurde het toch nog tot in de 2e helft voordat de eerste treffer viel, Daphne Sloots wist uit de rebound bij een strafcorner de bal achter de keeper te werken.

Het leek alsof er toen pas weer vertrouwen in een overwinning kwam en werd er beter gespeeld. Cara Boer maakte met een mooie backhandslag de 2-0 waardoor de winst veilig gesteld werd. Dankzij het gelijke spel vandaag van Basko, Scoop en Meersen klimt Geldrop naar een 2e plaats. Super Dames.

Heren 1 moest vandaag in eigen huis tegen HOD Heren 1 uit Valkenswaard die in de poule op gelijke hoogte staan met Geldrop. Vanaf het begin speelde Geldrop met veel druk wat de spelers van HOD onzeker maakte. In de eerste helft kreeg Geldrop een strafbal die Gijs de Haan vakkundig in de goal werkte. Na de rust liet Geldrop weer prachtig spel zien en werd er goed rondgespeeld en gekeken waar de kansen lagen.

Robert Arends zorgde voor de 2-0 uit een strafcorner en even later wist Tim Schutjes de 3-0 te scoren. HOD kwam nog even terug en scoorde vlak voor tijd de 3-1. Door deze overwinning klimt Geldrop naar de 7e plaats in de poule. Knap werk Heren.
Op 7 maart 2010 start de lentecompetitie en speelt Dames 1 uit bij Civicum en Heren 1 uit in Etten-Leur.

Tijd om echt uit te rusten is er echter niet want zowel de Dames als de Heren zullen gaan spelen in de Zaalcompetitie.
Kijk op de website voor het wedstrijdprogramma van Dames en Heren 1 want ook in de zaal zijn supporters van harte welkom.