Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Dames 1 Nov
30

Gelijkspel Dames 1

Nieuws afbeelding
Dames 1 speelden gelijk tegen Dames 1 van Meersen. De eerste helft werd niet slecht gespeeld en wisselde het niveau regelmatig. Beide teams kregen kansen en bij een strafcorner voor Meersen werd de bal op de lijn gestopt door een voet van een van onze verdedigsters. Meersen kreeg een strafbal toegekend. Gelukkig werd deze prachtig gestopt door de keepster René Weber. Enig tijd later scoorde Meersen toch nog middels een goed uitgespeelde kans. Ruststand 0-1.
Na de rust leek het wel of Geldrop het spoor bijster was en werd er slordig gespeeld. Dankzij het goede coachen van Stephan Bottemanne kregen de dames toch weer meer zelfvertrouwen en kon Germaine Doorenbosch de stand gelijk maken door te scoren uit een strafcorner. De dames blijven nu op een welverdiende 4e plaats staan.