Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Nov
30

Weer punten voor de vaandelteams

Heren 1 Hockey Geldrop pakken weer 3 punten Dames 1 spelen gelijk.

Dames 1 speelden vandaag gelijk tegen Dames 1 van Meersen. De eerste helft werd niet slecht gespeeld en wisselde het niveau regelmatig. Beide teams kregen kansen en bij een strafcorner voor Meersen werd de bal op de lijn gestopt door een voet van een van onze verdedigsters. Meersen kreeg een strafbal toegekend. Gelukkig werd deze prachtig gestopt door de keepster René Weber. Enig tijd later scoorde Meersen toch nog middels een goed uitgespeelde kans. Ruststand 0-1.
Na de rust leek het wel of Geldrop het spoor bijster was en werd er slordig gespeeld. Dankzij het goede coachen van Stephan Bottemanne kregen de dames toch weer meer zelfvertrouwen en kon Germaine Doorenbosch de stand gelijk maken door te scoren uit een strafcorner. De dames blijven nu op een welverdiende 4e plaats staan.

Heren 1 daarentegen hebben een geweldige wedstrijd gespeeld en 3 punten weten te halen tegen de nummer 5 uit hun poule, Heren 1 van Meersen. Vanaf het begin overheersten de heren met veel overtuiging maar moesten toch toestaan dat Meersen vanuit een uitbraak op voorsprong kwam. Geldrop bleef veel druk zetten en even later scoorde Robbert van der Vleuten met een prachtige sleeppush vanuit de strafcorner.
Nog voor het rustsignaal scoorde Robert Arends met een prachtige tip-in de 2-1.
Na de rust bleef Geldrop hetzelfde niveau behouden en dankzij de degelijke achterhoede kwam Meersen er niet aan te pas. Robbert van der Vleuten zorgde vervolgens voor de 3-1 weer uit een strafcorner en Willem Eickholt maakte het feest compleet door vlak voor tijd de 4-1 binnen te tikken.

Ook op zaterdag zijn er zeker in de meisjeslijn prachtige resultaten behaald. Zowel MA2, MC1 als MD3 mogen zich al Herfstkampioen 2009 noemen. Gefeliciteerd met dit geweldige resultaat.

Na de wedstrijden van de vaandelteams kon de Beaujolais Primeur ontkurkt worden en de kaasjes op tafel gezet worden. Het was nog lang gezellig op de Franse middag bij Hockey Geldrop.