Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Dames 1 Nov
8

Dames 1 houdt aansluiting met top

Nieuws afbeelding

Dames 1 heeft vandaag de aansluiting met de top behouden door gelijk te spelen tegen de koploper. In de 7e minuut kwam Geldrop al op achterstand tegen de koploper Dames 1 uit Horst en ontstond er een sportief gevecht om de aansluiting te vinden. In de 32e minuut zorgde Sanne Vermeulen voor de gelijkmaker en konden de dames met een gelijke stand de rust in voor een peptalk van coach Stephan.
Na de rust zorgden de dames ervoor dat het publiek getracteerd werd op een bijzonder attractief hockeyspel waarbij beide teams de nodige kansen kregen. De teamgeest en vechtlust van de Geldropse dames zorgden er uiteindelijk voor dat er geen tegengoal meer viel. 1 minuut voor tijd werd het nog even erg spannend doordat de dames van Horst een strafbal kregen. Blijkbaar was de spanning te hoog want de bal ging ver naast. Eindstand 1-1, hierdoor blijft Geldrop op een 2e plaats staan.