Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Nov
8

Heren 1 wint met overtuiging, Dames 1 houdt aansluiting met top

Nieuws afbeelding

Dames 1 heeft vandaag de aansluiting met de top behouden door gelijk te spelen tegen de koploper. In de 7e minuut kwam Geldrop al op achterstand tegen de koploper Dames 1 uit Horst en ontstond er een sportief gevecht om de aansluiting te vinden. In de 32e minuut zorgde Sanne Vermeulen voor de gelijkmaker en konden de dames met een gelijke stand de rust in voor een peptalk van coach Stephan.

Na de rust zorgden de dames ervoor dat het publiek getracteerd werd op een bijzonder attractief hockeyspel waarbij beide teams de nodige kansen kregen. De teamgeest en vechtlust van de Geldropse dames zorgden er uiteindelijk voor dat er geen tegengoal meer viel. 1 minuut voor tijd werd het nog even erg spannend doordat de dames van Horst een strafbal kregen. Blijkbaar was de spanning te hoog want de bal ging ver naast. Eindstand 1-1, hierdoor blijft Geldrop op een 2e plaats staan.

Heren 1 moest vandaag tegen de Heren van Scoop uit Geleen die op de onderste plaats staan in de competitie. De bedoeling was om hier 3 punten te pakken om zo weer te kunnen klimmen in de ranglijst.

Al snel bleek dat de heren van Scoop niet veel kans hadden tegen het spel van onze heren. Het duurde echter wel even voordat Willem Eickholt het eerste doelpunt scoorde. Even later scoorde Robert Arends een prachtig doelpunt door zich in de cirkel vrij te spelen. De Heren konden de rust in gaan met een 2-0 voorsprong en al snel werd duidelijk dat het doelsaldo nog wat opgekrikt moest worden. Maarten van der Harst scoorde nog met een prachtige sleeppush uit een strafcorner en Robbert van der Vleuten mocht een strafbal nemen die ook verzilverd werd. Verder scoorde o.a. nog Tom Delahay, Mathijs Lemmens en Gijs de Haan en werd de stand uiteindelijk 9-1 voor de heren. Omdat de teams die net boven Heren 1 op de ranglijst staan vandaag niet hebben kunnen winnen stijgen ze zomaar 4 plaatsen op de ranglijst. Dit is een leuke opsteker en zal een motivatie zijn om in de komende wedstrijden nog meer punten te halen.