Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Dames 1 Nov
3

Alweer winst voor Dames 1 in lastige uitwedstrijd bij Boxmeer (1-2)

Nieuws afbeelding

Hockey Geldrop had het van het begin af aan niet makkelijk tegen Boxmeer. Toch was het Geldrop dat na 5 minuten de score opende door een snelle uitbraak over rechts en uit de uitstekend voorgegeven bal van Sanne Vermeulen wist Cara Boer de bal in het doel te tikken. De voorsprong gaf geen rust in het Geldrops spel. Met name op het middenveld werd stevig strijd geleverd met kansen over en weer.
In de 20ste minuut scoorde Eveline Dokter voor Geldrop de 0-2 na attent reageren en goed doorzetten op de rebound bij het zoveelste schot op goal.
Boxmeer wist voor de rust 1-2 te maken.
De 2e helft was zeer spannend, beide teams kregen volop kansen: bal op de paal, bal van de lijn gehaald, goed keeperswerk, maar er werd niet meer gescoord.
Door met z'n allen keihard te werken laat Geldrop Dames 1 ook deze week weer zien waarom ze op de 2e plaats (op 1 punt achterstand van de koploper) staan.