Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Dames 1 Okt
19

Winst voor DAMES 1!

Dames 1 heeft de thuiswedstrijd tegen Kerkrade gewonnen met 3 - 1. Kerkrade kwam fel uit de startblokken maar het was Geldrop dat in de 9e minuut na een snelle uitbraak met slim samenspel op 1 - 0 kwam door een doelpunt van Milly Jansen. Geldrop kon na dit doelpunt nog niet overtuigen in haar spel, maar bleef loeren op de snelle uitbraak en in de 15e minuut was het zover: over links kwam de bal uiteindelijk bij Bo Knapen, die met een verwoestend schot de bal hoog in de touwen joeg 2 - 0!
In de 2e helft bleef Geldrop haar eigen spel spelen en Kerkrade kwam er moeizaam doorheen. Toch viel de 2 - 1 in de 10e minuut na sterk doorzetten van de aanvoerdster van Kerkrade. De spanning was terug. In de 68ste minuut viel eindelijk de bevrijdende 3 - 1 uit een goed uitgespeelde strafcorner. Dat was ook de eindstand.

Proficiat Dames, met deze overwinning staan jullie stevig op een 2e plaats op slechts 1 punt achterstand van nr. 1!!